Introductie van het menu Market

Extensies boeken via het menu Markt

Je kan je Eversports Manager aanpassen en extensies boeken die voor jouw relevant zijn via de Markt

Je vindt het menu Markt in het onderste deel van de sidebar van je Eversports Manager. Hier kan je je Eversports Manager aanpassen door nieuwe extensies toe te voegen en je leven veel gemakkelijker te maken.

Activeer de Markt extensies

Als je een extensie wilt activeren, selecteert je eerst de extensie en klikt je op "lees meer".

Je krijgt nu een overzicht van de belangrijkste aspecten van deze extensie en kunt alle stappen doorlopen.

Je krijgt een voorbeeld te zien van hoeveel de uitbreiding kost en of er een gratis proefperiode is.

Zodra je op 'Bevestigen' klikt, wordt de extensie geactiveerd en start de facturering zoals aangegeven.

Mogelijke extensies waar je uit kunt kiezen zijn:

• Marketing

• automated Payrolling

• ClassPass API, myClubs API en OneFit API

• Mailchimp integratie

• Videobibliotheek (on-demand video's)