Doe je eerste boeking

Boek een activiteit, schrijf je in voor een les

Als je een activiteit wil boeken bij een studio, kun je eerste de studio opzoeken op de Eversports website (Eversports.com) en direct het rooster van je studio openen om de les te kiezen die je wil boeken.
Anders kun je naar de studio website gaan en een boeking doen via hun rooster.

Ben je niet ingelogd met je Eversports account, dan kun je inloggen met je emailadres en wachtwoord. Als je nog geen Eversports account hebt, kun je er meteen een aanmaken voordat je de boeking doet.

Lees hier alles over registreren op Eversports.

Je kunt nu klikken op de activiteit die je wil boeken (bijv. les, training, workshop enz.)

Om een activiteit te kunnen boeken, moet je een geldig product voor die activiteit hebben.

Als je al actieve producten hebt, worden deze eerst getoond.

Als je nog geen geldige producten hebt voor de geselecteerde klasse, kun je nu een geldig product aanschaffen. Je kunt ook een voucher inwisselen of de annuleringsvoorwaarden inzien.

Om de boeking af te ronden, klik je op de groene knop 'Volgende'.

Als je een nieuw product koopt, kun je nu de betaalmethode selecteren (bijv. creditcard, Paypal, iDeal etc.).

Daarna ontvang je een boekingsbevestiging per email. Als je een nieuw product hebt gekocht, ontvang je ook de factuur per email.

Alle geboekte activiteiten zijn terug te vinden in je Eversports account in via 'Mijn Boekingen > Aankomende Boekingen'.

Klik hiervoor op je naam rechtsboven in het scherm.

LET OP - Als je een online les hebt geboekt, vind je de link naar de online stream in bij Mijn Boekingen.