Inleiding - Activiteiten

Groepen voor activiteiten

Activiteiten, groepen, groepslessen, delen

Voordelen van groepen:

• Overzichtelijk in de kalender

• Heldere structuur voor activiteiten

• Een specifieke activiteitengroep delen met je klanten

Nieuwe groep creëren

Tijdens het aanmaken van een nieuwe activiteit kun je klikken op "nieuwe groep creëren". Kies een groepsnaam uit en selecteer een kleur. Deze kleur wordt in de kalender getoond voor alle activiteiten binnen deze groep.

Overzicht van je groepen

Als je naar Activiteiten > Beheer gaat, vind je alle lessen met de groepsnaam erbij.

Zodra je minstens twee groepen hebt is dit voor klanten ook zichtbaar en overzichtelijk. Als klant kun je bijvoorbeeld meteen zien hoeveel workshops er in een bepaalde groep zitten. Door op 'Informatie' te klikken word je naar het overzicht van alle workshops geleid. Je kunt hier precies zien welke workshop je zou willen volgen. Dankzij de header bovenaan weet je altijd in welke groep je zit.

Activiteiten groep delen

Je hebt de mogelijkheid om voor elke groep een rooster aan te maken.

Bijvoorbeeld, je hebt een groep aangemaakt voor online lessen en nu wil je deze specifiek linken op je website.

Je gaat naar het menu Activiteiten > Groepen klikt op de drie bolletjes naast de activiteitengroep om de link te delen.

Alleen de activiteiten binnen die groep worden getoond op je widget:

BELANGRIJK
: Als je een lege pagina ziet, controleer dan of je de klassenkalender hebt geactiveerd in je menu Instellingen > Widget: