Sign In

Sign in - Symbolen & betekenis

Uitleg van de betekenis van symbolen bij klanten

We geven je een overzicht van de verschillende symbolen zichtbaar bij klanten in de Sign in lijst.

• Je kunt een afbeelding bij de klant toevoegen door op de initialen te klikken. Hier kun je een afbeelding uploaden indien je die hebt.

• Een groene cirkel om initialen/foto betekent dat het een nieuwe klant is.

• Het rode en gele uitroepteken betekent twee dingen:
    Geel uitroepteken: Een notitie bij de klant (bijv blessure)
    Rood uitroepteken: Een waarschuwing over bijvoorbeeld openstaande facturen. Door hier op te klikken kun je, indien de klant heeft betaald, de factuur omzetten naar betaald.

• Door op de naam van de klant te klikken zie je informatie over de klant (o.a. contactgegevens en actuele producten). Wanneer je het klantprofiel wilt inzien klik je op de knop “naar het klantenbeheer”.

• In het tabblad “Product”zie je terug met welk product de klant staat aangemeld voor de les. Daarnaast zie je ook de geldigheid van dit product.

• Je kunt onder "aanwezig" aanvinken of iemand wel of niet aanwezig was bij de les. Dit heeft geen invloed op het product. Wanneer iemand wel in deze lijst staat, maar bijvoorbeeld niet aanwezig was (en niet op tijd heeft afgemeld) wordt er bijv. alsnog 1 strip van de strippenkaart afgehaald. Door iemand aanwezig te melden wordt dit meegenomen in de analyses van de activiteiten onder Activiteiten > Rapportages.

• Verkoop een product via het groene winkelwagentje.

• Via de drie bolletjes rechts heb je de mogelijkheid tot: terugkerende registratie voor de klant in te plannen, facturen in te zien, klant afmelden.