Navigeren in je Eversports Manager
  1. Help Center
  2. Eerste stappen
  3. Navigeren in je Eversports Manager

Inloggen bij Eversports Manager

Gebruik je inloggegevens om bij je profiel te komen

Om in te loggen open je de volgende link in je browser: app.eversports.com. Voor een optimale gebruikerservaring raden we het gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox aan.

Type je inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) in en klik op Login

Als je je wachtwoord vergeten bent of je wil een nieuw wachtwoord aanmaken, klik dan op Opnieuw instellen

Nadat je succesvol bent ingelogd kom je in je Eversports Manager in het menu Dashboard.

Indien je twee of meer studio's beheert kom je eerst bij een overzicht van je studio's en kun je selecteren bij welke je wilt inloggen.