Docenten en medewerkers aanmaken

Rollen en rechten voor docenten & medewerkers

Het toewijzen van rollen en inlogrechten aan je medewerkers en trainers

Eversports biedt je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende rollen en bijbehorende rechten om aan je klanten toe te wijzen. Op deze manier kun je bepalen wie meer of minder toegang tot je systeem moet hebben.

Login rechten toewijzen

Hieronder leggen we uit hoe je rechten toekent:

• Klik op de gewenste klant in het Klantenbeheer.

• Klik op de drie punten naast Klant bewerken > Rechten toewijzen.

• Selecteer de gewenste rol. Door op de betreffende rol te klikken worden de bijbehorende beperkingen in detail getoond.

• Klik op Rol toewijzen om op te slaan.

TIP: Je kunt de rechten op elk moment wijzigen of verwijderen. Klik opnieuw op het klantenprofiel en de drie puntjes. Je kunt nu rechten wijzigen of rechten verwijderen.

Overzicht van alle rollen en bijbehorende rechten: