Eversports Manager op je telefoon
  1. Help Center
  2. Eerste stappen
  3. Eversports Manager op je telefoon

Plaats Eversports Manager op het startscherm van je telefoon

Eversports Manager gebruiken op je telefoon (voor beheerders en docenten)

Belangrijk - De Eversports App is alléén voor sporters.
Op de app kunnen jouw klanten hun producten inzien en lessen kunnen boeken in je studio.

Beheerders en docenten kunnen zich inloggen via app.eversportsmanager.com
Zorg ervoor dat je docenten en medewerkers de juiste inlogrechten hebben.

Daarnaast bieden we voor beheerders en docenten een workaround aan zodat je de Eversports Manager kunt plaatsen op het startscherm van je telefoon.
Zo kun je alle functies eenvoudig gebruiken op je telefoon zoals je gewend bent van de website (klanten aan-/afmelden, lessen controleren etc.)

Dit doe je als volgt:

1) iPhone

1. Open Safari op je iPad of iPhone en ga naar app.eversportsmanager.com/login om dit als startpagina in te stellen.

2. Tik op de deelknop aan de onderkant van het scherm.

3. Kies 'Zet op beginscherm', geef de snelkoppeling een naam en druk op 'Voeg toe' rechtsboven.

Open Safari op je iPad of iPhone en ga naar app.eversportsmanager.com/login om dit als startpagina in te stellen.

Tik op de deelknop aan de onderkant van het scherm.

Bron: link naar de bron.

2) Android

1. Open je browser op je telefoon en ga naar app.eversports.com/login

2. Open vervolgens het menu van je browser en kies voor "Toevoegen aan startscherm"

• Geef de snelkoppeling een naam, zo wordt deze vervolgens ook weergegeven op je startscherm

Door de snelkoppeling aan te klikken, zie je na inloggen direct de mobiele versie van de website, waar je alle functies kunt gebruiken zoals je gewend bent van de website