Mobiele app

Review schrijven voor mijn favoriete studio's (Alleen via App)

Laat een review achter voor de studio's

Nadat je voor de eerste keer hebt deelgenomen aan een activiteit bij een studio, kun je via de Eversports App een review achterlaten en feedback schrijven.

• Een beoordeling alleen zichtbaar voor de studio.

• Een beoordeling zichtbaar voor iedereen op het profiel van de studio.

1) Beoordeling alleen zichtbaar voor de studio

Je kunt de studio beoordelen met een emoji en opmerkingen toevoegen als je dat wilt. Deze zullen alleen zichtbaar zijn voor de studio. Dit kan worden gebruikt om feedback te geven over een cursus, een leraar of een idee voor verbetering, enz.

2) Beoordeling zichtbaar voor iedereen op het profiel van de studio

Je kunt een beoordeling geven op basis van 1 tot 5 sterren, waar je de hygiëne, de prijs-kwaliteit verhouding en de sfeer in de studio kunt beoordelen. Je kunt ook wat feedback schrijven aan de studio.

Je feedback zal zichtbaar zijn op het profiel van de studio en zal hun helpen hun algemene review score op de app te verhogen.

Na je eerste les in een studio, zal er automatisch een tabblad openen in de app waarin je de studio kunt beoordelen.

Als je nog geen kans hebt gehad om dit te doen, kun je dit later doen door naar je studio profiel > Over te gaan.

Je kunt je review op elk moment herzien, zelfs nadat je deze hebt ingediend. Ga hiervoor naar het profiel van de studio op de app en klik op het menutabblad Over > Beoordelingen & recensies > 'Wijzigen'.