Tips & Tricks

Wat is Eversports.Social?

Meerdere links tegelijk delen - het is nu mogelijk!

We willen stimuleren dat klanten en vooral nieuwe klanten je sneller kunnen vinden en lessen kunnen boeken via je sociale media, daarom stellen we je graag voor aan Eversports.Social.

Wat is Eversports.Social?

Aangezien de meeste social media kanalen slechts de mogelijkheid bieden om één URL te linken, weten veel studio's niet zeker wat ze moeten linken. De website, de kalender of het Eversports-profiel?

Eversports.Social vereenvoudigt dit door alle links samen te brengen op een plek en een soort " link collectie" te creëren die vervolgens in de bio gelinkt kan worden. De link opent als een tussenpagina voordat je klanten doorgelinkt worden naar de gekozen pagina.

Hoe ziet het eruit?

Zodra je klanten op je Eversports.Social link in je bio klikken, opent een venster dat er als volgt uitziet:

Je kunt een foto toevoegen, de naam van je studio, een beschrijving en links naar:

• Je lesrooster

• Je producten en memberships

• Je video's

• Je Instagram

• Je Facebook

• Je contacten

• Je website

• Eventuele andere links die je wilt delen, bijvoorbeeld:

• Naar een training, workshop, cursus etc.

• Naar een specifiek product

• Naar je vouchers

Zodra ze op een link klikken, worden ze onmiddellijk doorgestuurd.

Je kunt je eigen link (bijv. eversports.social/ustudioName) delen op je sociale netwerken (bijv. Instagram en Facebook bio), maar ook in je nieuwsbrieven of op je website.

Hier zijn een paar voorbeelden:

Een andere mogelijkheid:
Als je klanten je Eversports Social-link openen in hun webbrowser, kunnen ze een snelkoppeling maken, die eruitziet als een app op hun startscherm.

• Op iOS phone/tablet - Safari browser :

• Op Android phone/tablet - Google Chrome browser:

Ik ben geïnteresseerd! Hoe zet ik het op?

Eversports Social is gratis en wij kunnen het voor je opzetten.

Het enige wat je moet doen is contact met ons opnemen en ons laten weten welke foto's en links je wilt delen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

NOTE: De Eversports Social is nu nog in de testfase.