Wachtlijst en self check-in

Zelf check-in (voor je klanten)

Gebruik de zelf check-in voor je boekingen

Als je de Eversports app gebruikt om lessen te boeken bij je favoriete studio, kun je ook jezelf inchecken voor de start van de les.

Met deze functie kun je lange wachttijden aan de balie vermijden voordat je les begint.

Zo werkt het:

1) Boek online een les met een geldig product.

2) Vanaf één uur voor de start van de les kun je inchecken op de Eversports app. Ga naar het menu item 'Mijn boekingen' en klik op 'Zelf inchecken'.

3) Er verschijnt een gekleurd ticket op je telefoon dat je aan de balie kunt laten zien.

BELANGRIJK: Zelf Check-In is niet beschikbaar voor klanten die nog openstaande betalingen hebben. Zij moeten inchecken aan de balie.