4.02 Updates 2021

Met meer flexibiliteit het nieuwe jaar in - nieuwe updates van Eversports Manager

Verlenging van eerdere activiteiten, video-exports en verbeterde videofilters

Over een paar dagen komt er een einde aan een turbulent jaar 2021. Maar eerst willen we je een update geven over de nieuwe functies van je Eversports Manager. Het belangrijkste doel van de update is om je te helpen gemakkelijker om te gaan met roosterwijzigingen.

1) Verleng activiteiten uit het verleden wanneer het rooster verandert

Omdat roosters snel kunnen veranderen, hebben we de optie toegevoegd om lessen eenvoudig te verlengen met behoud van alle instellingen. Daarnaast is er nu ook de mogelijkheid om snel meerdere lessen tegelijk te annuleren.

Als je de lessen wilt kopiëren kun je deze stappen volgen:

• Ga naar het menu Activiteiten > Kalender en klik in de rechterbovenhoek op de knop 'Meer > Activiteiten verlengen'.

• Er verschijnt een pop-up waarin je de lessen van de huidige week ziet. Je kunt de pijlen gebruiken om naar een andere week te gaan. Afhankelijk van de geselecteerde week krijg je de lessen te zien.

• Selecteer de lessen die je wilt kopiëren.

• Na het selecteren van de activiteiten geef je de periode aan waarin de lessen plaatsvinden. Hieronder zie je een kort overzicht van de gemaakte afspraken.

• Klik op 'Sessies aanmaken' om de lessen aan te maken. Zo kun je je lessen verlengen.

2) Export van videobibliotheek en verbeterde videofilters

Om je online aanbod nog beter te kunnen plannen en promoten, hebben we in de videotheek twee nieuwe exportmogelijkheden gecreëerd.

Om deze exports te bekijken, ga je naar het menu Video's en klik je op de knop 'Meer > Video's exporteren'.

Je kunt kiezen uit de volgende exporten:

• Video overzicht: hier krijg je een overzicht te zien van hoe vaak elk van je video's is verkocht zodat je in één oogopslag kunt zien welke video's erg populair waren bij je klanten. Je kunt alleen maandelijkse exporten draaien.

• Deelnemerslijst: hier krijg je een lijst te zien van je klanten die je video's hebben gekocht in de geselecteerde periode. Je kunt hen dan informeren over nieuwe aanbiedingen die voor hen geschikt zijn, b.v. via nieuwsbrief. Je kunt alleen maandelijkse exporten uitdraaien.

TIP: Soortgelijke exporten zijn binnenkort beschikbaar voor promoties en kortingscodes. Check regelmatig het Marketing van je Eversports Manager voor verdere updates.

Daarnaast hebben we meer filters aan het video-overzicht toegevoegd om het voor je klanten gemakkelijker te maken om de video's te vinden die bij hen passen. Zo behoud je het overzicht wanneer je veel video's aanbiedt. Nu kun je in het video-overzicht filteren op docent, sport, niveau, duur en taal.

We hopen dat je tevreden bent onze nieuwe updates.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de chat, [email protected] of via +31203997299.

Namens ons team een gezond en gelukkig nieuw jaar!