Nieuwe updates

De drukste tijd van het jaar is aangebroken - maak er het beste van!

Nieuwe prestatie-updates, verbeterde vouchers, inlogpagina met studio-logo, berichtencentrum en nog veel meer...

Voordat het jaar 2023 ten einde loopt, willen we de laatste updates laten zien die je helpen het jaar met een knal af te sluiten en goed het nieuwe jaar in te gaan. We hebben het eerst over de verbeteringen in de Manager en daarna over de updates voor je klanten.

Verbeter je Eversports Manager

Verbeterde prestaties en stabiliteit

Om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van je kerstvakantie hebben we gewerkt aan verschillende prestatie- en stabiliteitsverbeteringen, waardoor je ervaring op de volgende gebieden is verbeterd:

• Snellere aanmeldingen
  • Sneller klantenoverzicht en klantenexport
  • Sneller kasboek
  • Snellere productanalyse
  • Sneller laden van onbetaalde facturen

Voor de klantexport hebben we het proces aangepast zodat je het klantexportbestand zodra het klaar is via e-mail ontvangt

Screenshot (17)

Houd er rekening mee dat we door de verbeteringen de productselectie binnen de boekingsgeschiedenis van een klant hebben moeten uitschakelen. Als je een product van een specifieke boeking van een klant wilt wijzigen, klik dan op de knop "sign-In" rechts naast de boeking en voeg daar het product toe of wijzig het.

Verzamelen van inzichten voor rapportage- en analyseoplossingen

Omdat we volgend jaar meer waarde voor je willen creëren op het gebied van rapportage en analyse, willen we graag rechtstreeks inzichten van je verzamelen. Door deel te nemen aan de volgende enquête kun je ons helpen om je behoeften beter te begrijpen en je daardoor betere oplossingen te bieden. Klik op de volgende knop om naar de enquête te gaan (alleen in het engels):

Verbeteringen voor je klanten

Verbeterd ontwerp voor vouchers en inlogpagina met studio-logo

Vouchers worden een steeds populairder kerstcadeau. Daarom hebben we de vouchers visueel verbeterd. Ze zijn geoptimaliseerd voor afdrukken en hebben een nieuw, modern en strak uiterlijk. Hier zie je een voorbeeld van zo'n voucher:

Opmerking: Afbeeldingen van vouchers worden niet meer bedekt door tekst. Bekijk daarom de huidige Voucherafbeeldingen die je aanbiedt in Producten > Vouchers om ervoor te zorgen dat je klanten mooie cadeauvouchers maken voor hun dierbaren.

Om deze vouchers (of andere producten) te kopen moeten gebruikers zich aanmelden als ze nog geen account hebben of inloggen op hun account. Deze verificatiepagina is bijgewerkt en verbeterd. Om precies te zijn hebben we de promotie van Eversports branding geminimaliseerd, zodat jullie logo nu centraal staat. Dit zorgt voor een meer branded ervaring voor je klanten tijdens het inloggen en registreren.

Verbindingen met vrienden en gedeelde informatie tussen vrienden verbeteren via het notificatiecentrum

Je gemeenschap is voor jou een waardevol kanaal voor klantenwerving, zo niet het meest waardevolle - dus moet je je in 2024 richten op je gemeenschap. Met de onlangs gepromote vriendenverbindingen via de Eversports app, bieden we een gemakkelijke manier waarop je gemeenschap met elkaar in contact kan komen en zich kan laten inspireren door de activiteiten van hun vrienden. Via deze verbinding kunnen boekingen of activiteiten gemakkelijk worden gedeeld onder vrienden. Om dit proces verder te verbeteren, hebben we onlangs een notificatiecentrum geïntroduceerd waarmee ze alle recente meldingen kunnen bekijken, zodat ze bijvoorbeeld uitnodigingen voor activiteiten van hun vrienden, nieuwe vriendverzoeken of wedstrijdupdates niet missen. Ook andere pushmeldingen die ze hebben ontvangen (bijv. vrije plek op de wachtlijst, afzeggingen van afspraken, enz.) kunnen daar gevonden worden.

We hopen dat onze nieuwe updates je bevallen en kijken uit naar je feedback.
Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via chat.

Het hele Eversports team wenst je fijne feestdagen en een succesvol nieuw jaar!

Vrolijk kerstfeest,
TEAM Eversports