Tips en tricks productbeheer
  1. Help Center
  2. Producten
  3. Tips en tricks productbeheer

Analyse van de verkochte producten

overzicht verkochte services, memberships, artikelen

Om een overzicht te krijgen van alle verkochte producten ga naar Productbeheer > Analyse.

Je kunt de filters aan de linkerkant gebruiken om de gewenste producten te checken.

Voorbeeld 1:
Als je wil weten hoeveel strippenkaart met 10 credits zijn verkocht of hoeveel credits er nog op staan, kun je deze filters gebruiken: 'Naam > Is > Productnaam' en 'Status: Actief'.

Voorbeeld 2:

Als je wilt zien welke strippenkaarten in de afgelopen maanden zijn verlopen en nog strippen over hebben, raden we je aan de volgende filters te gebruiken: Geldig tot voor 'datum' en Resterende eenheden meer dan '1'.

Exporteer het overzicht

Dit overzicht kun je exporteren als CSV bestand door op de button 'Export activiteit & Boekingen' te klikken.

Notitie: Als je het bestand opent in Excel of Google Sheets, kan het zijn dat je alles in één kolom ziet.

Om dit op te lossen, ga je naar:

Excel: Gegevens > Selecteer Tekst in Kolommen. Selecteer apart en selecteer in het volgende venster Puntkomma (;).

Google Sheets: Bestand > Importeren > Uploaden en upload hier het bestand. Wijzig vervolgens het scheidingstype van automatisch detecteren naar aangepast en voeg een puntkomma (;) toe.