Mijn boekingen en mijn producten

Hoe je memberships kunt opzeggen (voor je klanten)

Je memberships beëindigen

Dit artikel laat zien hoe je je membership kan opzeggen via de Eversports website en via de Eversports app.

BELANGRIJK - Memberships kunnen alleen online worden geannuleerd, als ze online zijn gekocht. Als het membership rechtstreeks bij de sportschool is gekocht, moet de annulering schriftelijk worden ingediend bij de sportschool.

1) Beëindig je membership op de Eversports website

• Om je membership te beëindigen log je in met je email op de Eversports website (eversports.com) en ga je naar het menu Producten & memberships.

• Naast je memberships vind je de knop Tonen.

• Door op Tonen te klikken, zie je de details van je membership en de annuleringsvoorwaarden. Je ziet ook een knop om het membership op te zeggen.

• Na het opzeggen van je membership zie je de opzegdatum en tot wanneer het membership actief is.

2) Beëindig je membership op de Eversports app

• Log in op de Eversports App met je profiel.

• Ga naar het menu Profiel > Mijn producten en memberships.

• Naast het membership kun je op Details klikken om de details van het memberschip te tonen.

• Je ziet dan de knop memberships opzeggen.

BELANGRIJK: Dit geldt alleen als je het membership online hebt gekocht en niet direct bij de faciliteit.

• Zodra je het membership hebt opgezegd, zal je zien wanneer je membership vervalt.
    De geldigheidsdatum zal zichtbaar zijn in het menu Mijn producten en memberships.