Klanten samenvoegen & verwijderen
  1. Help Center
  2. Klantenbeheer
  3. Klanten samenvoegen & verwijderen

Klanten archiveren

Archiveer je klanten en de-archiveer je klanten

1) Je klanten archiveren

Volg deze stappen om je klanten te archiveren:

• Klik in menu Klantenbeheer op de klant die je wilt archiveren. Er verschijnt een pop-up met de klantgegevens > klik op de 3 puntjes > Klant archiveren

• Er verschijnt een pop-up met de vraag of je zeker weet dat je deze klant wilt archiveren.
    Klik op: 'Ja, gebruiker archiveren'.

2) Hoe de-archiveer je klanten

Om een gearchiveerde klant te de-archiveren moet je de volgende stappen volgen:

• Ga naar menu Klantenbeheer > Overzicht > Filter. Er verschijnt nu een pop-up.

• Scroll naar beneden naar Huidige / Gearchiveerde klanten en selecteer 'Gearchiveerde klanten' en klik op Pas filter toe.

• Nu heb je een lijst van je gearchiveerde klanten.
    Selecteer de klant die je wilt de-archiveren > 3 puntjes > Klant herstellen.

• Er verschijnt een pop-up om te bevestigen. Klik op 'Herstel klant'. Nu staat de gearchiveerde klant weer in je klantenlijst.