Eerste info voor je klanten

Eversports aankondigen aan je klanten per nieuwsbrief

Informeer je klanten dat je naar Eversports overstapt, en dat ze straks een uitnodiging krijgen - template

Om je klanten te informeren over je start met Eversports raden we aan een aankondiging per nieuwsbrief te sturen, maar het ook aan te kondigen op je website en op locatie.

In dit artikel willen we je helpen met het opstellen van een aankondiging in een nieuwsbrief.

TIP: Je kunt ook de links gebruiken naar je Eversports profiel, widget (rooster) of app profiel. Je kunt de links vinden in het menu Instellingen > Profiel.

Beste klanten,

Binnenkort introduceren we het boekingssysteem Eversports waar wij nieuwe mee gaan werken.

Wij sturen binnenkort een uitnodiging van de Eversports software naar je e-mail adres. Het enige wat je hoeft te doen is op de verificatielink te klikken die je in de e-mail ziet en een Eversports account aan te maken. Als je al een Eversports account hebt, word je niet gevraagd een nieuw account aan te maken. Je kunt in de toekomst met je e-mailadres en wachtwoord inloggen op onze website of via de Eversports app. Je krijgt een overzicht van je boekingen, producten en je kunt zelf je bezoeken beheren.

Waarom Eversports en wat zijn de voordelen?

• Met Eversports kun je makkelijk en altijd de lessen boeken die jij wilt volgen

• Heb je een nieuw strippenkaart nodig of wil je membership afsluiten? Je kunt je product makkelijk en veilig aanschaffen, en je krijgt direct de factuur gemaild

• Je data is veilig verwerkt volgens de regels van de General Data Protection Regulation (GDPR) en wordt niet gebruikt voor andere doeleinden

• In je account, zowel in de app als in de website, kun je je huidige boekingen en vorige boekingen inzien en je producten bekijken. Zo kun je inzien hoe veel credits je nog hebt en hoelang je product nog geldig is

• Je kunt er zelfs voor kiezen je boekingen te exporteren naar je Google agenda zodat je altijd up to date bent van je planning

Om je eigen account te activeren zullen we je binnenkort een uitnodiging sturen per mail. In deze mail staat een individuele link om je account te activeren en een wachtwoord in te stellen.

Indien je geen mail van ons ontvangt in de komende weken, twijfel dan niet om contact op te nemen.

We kijken uit naar je bezoek.