Profiel

Upload foto's in je Eversports profiel - Jouw weg naar succes

Ontdek waarom het belangrijk is om een volledig profiel met foto's te hebben

Foto's zeggen meer dan duizend woorden. Je profiel is je online visitekaartje voor alle sport & yoga lovers. Volledige profielen met tekst en foto's geven potentiële klanten niet alleen een betere eerste indruk van je studio of sportschool, maar ze zijn ook eerder geneigd om te boeken.

Hier zie je een voorbeeld van een volledig profiel:

Goede foto's zorgen voor een succesvol Eversports profiel. Hoe meer foto's je aan je potentiële klanten toont hoe meer vertrouwen ze in je studio hebben en hoe groter de kans is dat ze bij je boeken.

Als je al goede foto's hebt kun je ze nu snel en eenvoudig uploaden op je profiel. Wij raden aan om minstens 7 foto's te uploaden (1 logo + 6 extra foto's) :

• Ga naar Instellingen > Profiel > Profielafbeeldingen

• Het logo op je profiel is de afbeelding met het huis-icoontje naast de afbeelding.

• Vergeet niet op Wijzigingen opslaan te klikken

De foto's worden getoond op je Eversports profiel, de Eversports website en op de app.

Links zie je een voorbeeld van een studio zonder profielfoto's, rechts zie je een voorbeeld van een studio met profielfoto's.

Welke foto's kun je uploaden?

Foto's van het interieur van je studio of sportfaciliteit, docenten, en speciale details van je studio geven je klanten een mooie indruk van wat zij kunnen verwachten.

TIP: Het is niet nodig om een professionele fotograaf in te huren. Tegenwoordig kunnen smartphones al foto's van hoge kwaliteit maken. Als je geen professionele foto's hebt, zijn deze voldoende om je profiel aan te vullen.

• Interieur. Een interieurfoto geeft bezoekers in één oogopslag een goede eerste indruk van de studio. De foto toont het interieur, het meubilair en de aanwezige apparatuur en geeft zo een idee van de sfeer ter plaatse. Kortom, de klanten weten wat ze kunnen verwachten als ze op bezoek komen.

• Foto's van docenten. Veel potentiële klanten willen ook graag informatie hebben over docenten en kiezen op basis daarvan een studio. Daarom is het aan te raden om foto's te maken die vriendelijk en natuurlijk zijn, zodat bezoekers van je profiel een goede eerste indruk krijgen.

• Details van je studio. Daarnaast kun je details laten zien die voor jou belangrijk zijn. Wat geeft je studio net dat beetje extra en is het waard om op je profiel te laten zien? Heb je een leuke klein kantine, een mooie ontvangstruimte of een winkel? Wat maakt jouw studio uniek?

Foto's van je docenten

Naast de foto's van je studio zelf, is een ander belangrijk onderdeel van je profiel de volledigheid van de informatie van je docenten. Docenten zijn een van de belangrijkste factoren waarom deelnemers zich hun eerste bezoek aan een studio herinneren en waarom ze blijven terugkomen naar een studio.

Portretfoto's van docenten:

Uit onze gesprekken met gebruikers weten we dat:

• Veel potentiële klanten graag foto's en informatie over de docenten zien en beslissen precies op basis daarvan of ze een studio gaan bezoeken.

• Klanten hebben ook de neiging lessen opnieuw te boeken bij docenten die zij al kennen.

Het is daarom belangrijk om vriendelijke en natuurlijke foto's van docenten te uploaden, zodat bezoekers van je profiel een vriendelijke eerste indruk van je team krijgen en hun favoriete trainers gemakkelijk kunnen herkennen en boeken.

Links zie je een voorbeeld van een docentenprofiel in de app zonder foto, rechts zie je een voorbeeld van een docentenprofiel in de app met foto:

TIP: Onze gebruikers hebben ons verteld dat het voor hun het belangrijkst is dat de gezichten van de trainers duidelijk te herkennen zijn. Foto's van trainers "in actie" of met gesloten ogen zijn daarom minder nuttig en minder populair bij gebruikers dan portretfoto's.

In dit artikel leggen we uit hoe je docentenprofielen inclusief foto's aanmaakt in Eversports Manager.

Wat is het juiste beeldformaat voor je foto's?

Zorg ervoor dat je foto's het juiste formaat hebben. Zo zien je foto's er goed uit en worden ze soepel weergegeven op je Eversports profiel. Het juiste formaat moet zijn:

• Horizontaal gefotografeerd.

• Bijgesneden tot 4:3.

LET OP: 'Bijgesneden tot 4:3' betekent dat je afbeelding een bepaalde verhouding tussen de hoogte en breedte heeft. Als je je smartphone of een digitale camera gebruikt, is dit meestal 4:3, dus het zou geen probleem voor je moeten zijn. Als je foto's in een andere beeldverhouding uploadt, kunnen ze door systeeminstellingen bijgesneden of vervormd op het profiel verschijnen. Als je foto's niet in het juiste formaat zijn, kun je dit altijd wijzigen in een fotobewerkingssoftware, die je op elke computer kunt vinden.