Docenten en medewerkers aanmaken

Maak een profiel aan voor je docenten

Profielen creëren voor docenten

Om een profiel voor je docenten aan te maken, volg je deze stappen:

1) Maak een docentenprofiel aan

• In het menu Klantenbeheer vind je al je klantenaccounts en docentenaccounts. De toekomstige docent moet al een klantenprofiel in je systeem hebben, anders kun je een nieuw account aanmaken.

• Zodra het profiel is aangemaakt, klik je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en klik je op "docent creëren".

• Een nieuw scherm opent zich waar je een beschrijving kunt invoeren, inclusief een foto en een bijnaam. Je kunt ook sporten toevoegen.

Dit is het profiel van de docent dat je klanten zullen zien wanneer ze de lessen van deze docent boeken.

• De nieuwe docent is nu gemarkeerd met een docent symbool in het menu Klantenbeheer.

Nu kun je dit docentprofiel toewijzen aan je activiteiten.

2) Wijs de juiste inlogrechten toe aan je docenten

Nadat je het docentenprofiel hebt aangemaakt, kun je aan je docenten de inlogrechten toekennen om in je Eversports Manager te komen en bijvoorbeeld hun lessen te zien.

Dit doe je als volgt:

• Selecteer de docent in Klantenbeheer

• Klik op de drie puntjes rechts bovenin naast Klant bewerken > Rechten toewijzen

• Vervolgens kun je rechten toekennen aan deze docent.

Er zijn verschillende rollen die je kan toekennen en deze hebben allemaal verschillende rechten.

• TIP: Kies in het begin voor de rechten van Trainer. Indien nodig kan je dit later altijd nog wijzigen.

• Nu kunnen je docenten inloggen op je Eversports Manager met hun docentenaccount.

Docenten kunnen inloggen via: app.eversportsmanager.com

• TIP: Deel de volgende informatie met je docenten, zodat ze weten welke acties ze kunnen uitvoeren in je systeem: Eerste stappen voor docenten en medewerkers.