Hoe kan ik mijn creditcard wijzigen of verwijderen?

Over het veranderen of wissen van je creditcardgegevens

Als je je creditcard hebt opgeslagen in je Eversports profiel is het nog steeds mogelijk om deze achteraf te verwijderen of wijzigen.

1) Verwijder opgeslagen creditcard

Log in op je Eversports profiel en klik op het volgende:

• Via de Eversports App: klik op het tabblad Profiel > Wijzig persoonlijke informatie > Betalingsopties.

• Via de Eversports website: klik op het tabblad Profiel > Betaalmethoden.

Hier vind je de informatie over jouw opgeslagen creditcards. Je kunt nu je oude creditcard verwijderen en eventueel een nieuwe creditcard toevoegen.

BELANGRIJK: Het is niet mogelijk om een creditcard te verwijderen die op dat moment nog gekoppeld is aan een actief membership. Om dit te doen moet je eerst het actieve membership stopzetten. Voor meer hulp bij het beëindigen van je membership kun je contact opnemen met de studio waar je het membership hebt aangeschaft.

2) Wijzig je creditcard

Om het creditcardnummer dat gekoppeld is aan een actief membership te wijzigen kun je de volgende stappen volgen:

• Log in op je Eversports profiel en ga naar het menu tabblad Producten en Memberships. Hier vind je alle gegevens van je actieve producten en memberships.

• Ga naar het menu Producten & memberships. Hier zie je vervolgens je actieve membership staan. Achter het membership klik je op Tonen > Jouw betaalmethode > Bewerken en dan pas je het creditcardnummer aan dat aan dit memberships is gekoppeld.

BELANGRIJK: Het is niet mogelijk om een creditcard te verwijderen die gekoppeld is aan een actief membership. Om dit te doen moet je eerst het actieve membership stopzetten. Voor meer hulp bij het beëindigen van je membership kan je contact op te nemen met de studio waar je het membership hebt aangeschaft.

Mocht je toch nog vragen hebben? Aarzel dan niet om ons te contacteren op support@eversports.com

Sportieve groet,