Eerste info voor je klanten

Gids voor je klanten: Vind je studio terug op Eversports!

Je studio maakt nu gebruik van de Eversports boekingssoftware. Leer hier hoe te beginnen

Je favoriete studio maakt nu gebruik van de Eversports boekingssoftware.

In dit artikel laten we je zien hoe je je Eversports account kunt gebruiken.

Volg deze stappen om te beginnen met het gebruik van Eversports:

1. Accepteer de uitnodiging van de studio en maak een account aan

Wanneer je studio je een uitnodiging per e-mail heeft gestuurd, kun je op de uitnodigingslink in de e-mail klikken. Check ook je spam inbox!

Vanaf nu kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Inloggen kan via eversports.nl of op de Eversports app.

LET OP: De uitnodigingslink in de e-mail kan achteraf niet meer gebruikt worden om in te loggen.

2) Inloggen op je Eversports profiel

Je kunt nu inloggen op je Eversports profiel. Ga naar de website van je studio > rooster. Klik op "Inloggen/Registreren" om in te loggen.

Of ga naar de Eversports website (eversports.nl). Je vindt de login in de rechterbovenhoek.

3. Zoek je huidige producten

Als je een geldig product (strippenkaart of een lidmaatschap) hebt, kun je deze direct terugvinden in het tabblad "Producten & memberships".

BELANGRIJK: Wanneer je een product niet kunt vinden, neem dan rechtstreeks contact op met je sportstudio.

4. Een activiteit boeken

Om een les te boeken kun je naar de website van de studio gaan en simpelweg op de activiteit naar keuze in het rooster klikken:

Anders kun je naar de website van Eversports gaan (eversports.nl), het profiel van de studio opzoeken en vervolgens de activiteit naar keuze selecteren, bijvoorbeeld "Groepslessen" of "Workshop":

5. Zoek je boekingen en volg online lessen

Hier vind je al je aankomende en afgelopen boekingen in het tabblad "Boekingen". Hier kun je ook je boekingen annuleren.
Bekijk hier hoe je je boekingen kunt annuleren.

Wanneer je een online les hebt geboekt, vind je in het tabblad "Boekingen" de link naar de online streaming. De link wordt niet per e-mail verstuurd.

Meer informatie over deelname aan online lessen lees je hier.

6. Download de app

Je kunt de Eversports app downloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android) om je online lessen te boeken, een product of membership aan te schaffen en te volgen op je telefoon, laptop of tablet.

Bekijk dit artikel hoe je de Eversports app kunt gebruiken.

Indien je meer informatie nodig hebt over je Eversports profiel (o.a. boekingen aanmaken en annuleren enz.) bekijk dan deze artikelen.

Als je vragen hebt kun je contact met ons opnemen via support@eversports.com

Veel plezier met je nieuwe Eversports account!