Boekingen annuleren

Meld je af van een toekomstige les, late annulering

Als je al een les hebt geboekt maar niet kunt deelnemen, heb je de mogelijkheid om de boeking te annuleren.

In dat geval moet je rekening houden met de annuleringstermijn. De annuleringsvoorwaarden zijn normaal gesproken 24 uur en worden altijd getoond in het boekingsproces.

Afmelden via eversports.nl/.be

Als je je boeking wil annuleren, log dan in op je Eversports account, klik rechtsboven op je naam en kies 'Mijn Boekingen'.

Bij de Aankomende boekingen selecteer je welke les je wil annuleren en bevestig je je annulering.

Daarna kun je deze boeking niet meer in zien in je overzicht.

BELANGRIJK - In het geval dat de annuleringstermijn al is bereikt, zal er een foutmelding verschijnen. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met je studio en vragen of een annulering mogelijk is.

Alleen via de App is het mogelijk om lessen te annuleren NA de annuleringstermijn. Dit wordt een late annulering genoemd en geeft je de mogelijkheid om je plek in de les vrij te maken. Het tegoed wordt niet geretourneerd.

Afmelden via de website van je studio (de widget link)

Om je reservering te annuleren, klik je rechtsboven op je naam en vervolgens op het menu Mijn boekingen.

Je ziet nu al je boekingen. Door op het prullenbaksymbool naast de gewenste reservering te klikken, opent zich een nieuw venster. Hier bevestig je het proces door op Afmelding bevestigen te klikken.

Als de annuleringstermijn al is verstreken, krijg je een foutmelding dat je direct contact moet opnemen met de studio om te vragen of een annulering nog mogelijk is.

Afmelden via de Eversports App

Klik op Boekingen in de menubalk en selecteer de activiteit die je wilt annuleren.

Scroll naar beneden en klik op Afmelden van deze activiteit:

BELANGRIJK - Als de annuleringstermijn al is bereikt, verschijnt er een foutmelding. Je kunt direct contact opnemen met je studio en vragen of een annulering mogelijk is.

Alleen via de app is het mogelijk om je af te melden voor lessen NA de annuleringstermijn is verstreken. Dit heet een late annulering en geeft je de mogelijkheid je plaats vrij te geven zodat een ander zich voor de les kan inschrijven. Je krijgt de credit echter niet terug.