Vouchers

Vouchers lijst

Een overzicht van je verkochte vouchers

Zodra een voucher verkocht is wordt deze weergegeven in het overzicht Financiën > Vouchers lijst.

Je kunt naar een specifieke voucher zoeken, met de zoekbalk links bovenaan door de vouchercode in te voeren.

Van elke verkochte voucher zie je de volgende informatie:

• Nr: alle vouchers worden geteld zodat je altijd een overzicht hebt van het aantal vouchers dat je al hebt verkocht.

• Vouchercode: hier worden de bijbehorende codes vermeld die aan de respectieve voucher zijn toegewezen.

• Datum: Je kunt de datum zien waarop de voucher is verkocht.

• Geldig tot: datum tot wanneer de voucher gebruikt kan worden.

• Vouchernaam: de naam die je aan de voucher hebt gegeven toen deze werd gemaakt, wordt hier weergegeven.

• Koper: als je de voucher aan een geregistreerde klant hebt verkocht, zie je hier de toewijzing aan deze klant. Als je het aan een inloopklant hebt verkocht, verschijnt een "Inloopklant" als de koper.

• Bedrag: het exacte bedrag zien waarvoor de voucher is verkocht.

• Onbetaald: hier kun je zien hoeveel tegoed er nog beschikbaar is op de voucher.

• Verzilverd: zodra de voucher als betaalmiddel is gebruikt, zie je hoeveel reeds van het totale bedrag is afgetrokken.

• Status:

• OPEN: Als de voucher nog niet verzilverd is

• GEDEELTELIJK OPEN: Als de voucher slechts gedeeltelijk is verzilverd

• VERZILVERD: Als het volledige bedrag werd gebruikt

• Door op de 3 bolletjes te klikken achter de voucher kun je de factuur van de voucher of de transacties zien. Als de voucher is verzilverd voor verschillende producten, kun je alle gemaakte verkopen zien in de transacties.

Hoe kan ik een voorbeeld van de voucher zien?

Als je een preview van de voucher wilt zien kun je het volgende doen:

• Eerst moet je een voucher verkopen via de Manager (bijvoorbeeld aan jezelf)

• Ga dan naar Menu Financiën > Vouchers lijst

• Klik op de 3 puntjes van de voucher en klik op Print bon

Je kunt een afbeelding selecteren en tekst toevoegen en klik op Afdrukken om je voucher 'Voorbeeld' te zien.

OPMERKING: Je kunt ook dubbelklikken op de tekst in het voorbeeld en de tekst bewerken. Daarna kun je kiezen om het af te drukken.