Services: strippenkaarten en tijdkaarten
  1. Help Center
  2. Producten
  3. Services: strippenkaarten en tijdkaarten

Strippenkaarten & Tijdkaarten pauzeren

Pauzeer en/of pas de geldigheid van je tijd- of strippenkaarten aan.

Als je je leden meer speling wil geven op hun tijdkaart of strippenkaart kun je dat op de volgende manier doen:

Ga naar het profiel van de klant via Klantbeheer waar je dit wilt aanpassen en klik op Producten. Kies het product dat je wilt aanpassen en klik op de drie bolletjes rechts en kies vervolgens voor Bewerken. We nemen als voorbeeld een tijdkaart.

Stel hier de nieuwe geldigheidsdatum in. Maak hier vervolgens via klant bewerken een notitie (pauze: X aantal dagen over) van zodat je de reden altijd kunt terugvinden en eventueel via een export van je klanten kan filteren op deze notitie. Bijvoorbeeld wanneer bij de tijdkaart de pauze over is en je de tijdkaart wilt heractiveren. Dit kan als volgt:

In het menu Klantbeheer ga je naar Meer, daar kun je een exportbestand downloaden van alle klanten.

Open deze export in Excel. Hier kun je nu filteren op de notities die je hebt toegevoegd met de filter functie van excel.

Ga nu weer naar de klantprofielen die je wilt wijzigen. Klik bij Producten op Gebruikte services. Klik op de drie bolletjes om deze te bewerken. Hier kun je de geldigheid weer aanpassen en de resterende tijd toevoegen aan de tijdkaart van de klant. Zodra je de wijzigingen hebt opgeslagen kan je klant de tijdkaart weer gebruiken.

Andere opties zijn een nieuwe kaart toekennen aan de klant en de overgebleven deelnames aanpassen of je klant korting geven op een product zodat zij niet meerdere keren hoeven te betalen.