Dagafsluiting

De dagafsluiting

De dagafsluiting is een overzicht van alle contante transacties in je studio.

Waar vind ik de dagafsluiting

Je vindt je dagafsluitingen in het menu Financiën > Dagafsluiting.

Elke ochtend wordt er automatisch een dagafsluiting gemaakt. Op elk moment heb je toegang tot alle afsluitingen daarnaast kan je indien nodig een nieuwe dagafsluiting maken.

Dagafsluiting creëren

Dagafsluitingen worden op twee manieren aangemaakt:

• Automatisch - dagelijks gegenereerd door het systeem om 04:00 uur.

• Handmatig - Creëer afsluiting van de dag door te klikken op de knop Dagrapport opstellen.

Elke dagafsluiting bevat de volgende informatie:

• De naam van de gebruiker die de dagafsluiting heeft gemaakt

• Het kassaldo

• Handmatige betalingen en uitbetalingen

• Annuleringen

• De totale omzet

• Omzetten volgens belastingtarief en accounts

Je kunt je dagafsluiting op elk moment rechtstreeks met één klik downloaden en als PDF-bestand opslaan.

LET OP: eenmaal aangemaakt, kunnen afsluitingen om wettelijke redenen achteraf NIET meer gewijzigd worden.