Navigeren in je Eversports Manager
  1. Help Center
  2. Eerste stappen
  3. Navigeren in je Eversports Manager

Hoofdmenu & persoonlijke menu

Navigeer door de menu's van Eversports Manager

Dit artikel helpt je om door de menu's van je Eversports Manager te navigeren.

• Aan de linkerkant van je scherm vind je het hoofdmenu: van studio wisselen, menutabs openen (Activiteiten, Klantenbeheer, Productbeheer etc).

• In de rechterbovenhoek vind je je persoonlijke menu (profiel, talen, wallet).

Aan de linkerkant van de Eversports Manager vind je het hoofdmenu. Elk tabblad verwijst naar een specifiek menu met verschillende functies: Dashboard, Activiteiten, Klantenbeheer, Financiën, Productbeheer, Video's. Deze zijn onderverdeeld in tabbladen die verschillende submenu's met elkaar verbinden.

Linksonder vind je andere functies: Instellingen, Markt, Jouw bonus (onze referral systeem) en de link naar het Help Centrum.

Verder vind je in de horizontale menubalk bovenaan nog meer functies:

• Als je meerdere locaties hebt, kun je daartussen wisselen door op je studionaam te klikken.

• Je kunt altijd een klant zoeken of een nieuwe klant toevoegen.

• Je hebt toegang tot je persoonlijke menu (lees hieronder)

• Je kunt producten verkopen via het winkelwagentje rechtsboven. Meer info over verkopen vind je hier.

2) Persoonlijke menu

Klik in de rechterbovenhoek van je scherm op je naam en het persoonlijke menu wordt uitgevouwen. Hier zie je met welk profiel je bent ingelogd.

In het persoonlijke menu kun je de volgende dingen doen:

• Talen - Wissel van taal. Je kunt kiezen tussen: Engels, Duits, Spaans, Frans, Nederlands en Italiaans.

• Locaties - Als je meerdere studio's hebt kun je navigeren tussen de verschillende faciliteiten.

• Mijn activiteiten - Als je bent ingelogd als docent zie je hier een overzicht van al je activiteiten.

• Facturering - Bekijk hier je Eversports-facturen en de status van je uitbetalingen. Lees hier meer over je facturering en online betalingen.

• Uitloggen.