Sign In

Sign in - Overzicht aanmeldingen

Sign in, registraties, aanmeldingen, overzicht, activiteiten

Sign in is het overzicht van de deelnemers van een activiteit.

Je komt in de Sign In lijst via het menu Activiteiten > Groepslessen.
Anders kun je dit direct doen via Activiteiten > Kalender.

In de Sign In kun je, naast welke klanten zijn aangemeld, ook zien met welk product ze deelnemen, de aanwezigheid aangeven maar ook een product verkopen wanneer de klant nog geen product heeft. Daarnaast kun je een bericht naar de deelnemers sturen en een export van de lijst downloaden.

Laten we deze mogelijkheden eens één voor één bekijken:

1) Klanten aanmelden

Gebruik de zoekbalk om je klanten (die nog niet online geboekt hebben) aan te melden. Als je ze niet vindt, kun je meteen een nieuwe klant aanmaken.
TIP: Nodig de nieuwe klant direct uit, zodat hij een wachtwoord kan instellen en de volgende keer direct online kan boeken.

BELANGRIJK: Zodra een klant is aangemeld (al dan niet gemarkeerd als aanwezig) wordt de boeking afgetrokken van het gekozen product.

2) Aanwezigheid registreren

Gebruik het vakje naast de naam van de deelnemer om hem als aanwezig te markeren.

Het inchecken van klanten zorgt ervoor dat je meer betrouwbare Inzichten over je activiteiten krijgt.

BELANGRIJK: Zodra een klant is aangemeld (al dan niet als aanwezig gemarkeerd) wordt de boeking afgetrokken van het gekozen product.

3) Deelnemers afmelden

Via de drie bolletjes naast de deelnemer kun je deze afmelden voor de les.

De strip wordt automatisch teruggestort, tenzij je kiest voor een late annulering - in dat geval wordt het tegoed niet teruggestort.

4) Producten verkopen

Heeft de klant nog geen product? Dan kun je een product verkopen in de Sign In van de les.
Klik hiervoor op het groene winkelwagentje. Kies vervolgens aan de rechterkant het product dat je wilt verkopen, de betaalmethode en hoe je de factuur wilt versturen, en klik op 'deelbetaling'.

BELANGRIJK: online aanmeldingen zijn altijd reeds gekoppeld met een geldig product.

5) Klanten contacteren

Klik op de knop 'Meer' voor het exporteren van de Sign In lijst, en/of een bericht naar alle deelnemers te sturen.