Nieuwe updates

Motiveer je klanten om actief te blijven tijdens de zomer

Wekelijkse memberships met auto-SEPA, memberships exclusief voor specifieke klantengroepen, push-notificaties en zoekverbeteringen

Met de nieuwe update willen we je manieren laten zien om je klanten tijdens de zomer te motiveren. Daarom hebben we ons gericht op het volgende:

• Nieuwe manieren om memberships te gebruiken

• Nieuwe studio profiel pagina's & zoek verbeteringen

• Verbeteringen in de app-communicatie via push-notificaties

1) Nieuwe manieren om memberships te gebruiken

Wekelijkse memberships met auto-SEPA

Veel studio's hebben ons verteld dat ze het gevoel hebben dat hun klanten zich niet meer zo lang willen binden als vroeger. Het is hierdoor moeilijker om langlopende memberships te verkopen, vooral nu in de zomer.

Om dit tegen te gaan, hebben we de verkoop van wekelijkse memberships met geautomatiseerde SEPA geïmplementeerd. Als je al automatische SEPA gebruikt voor je maandelijkse memberships, kun je met deze verbetering nieuwe memberships met kortere wekelijkse periodes maken. Dit kan je klanten de flexibiliteit bieden waar zij op zoek naar zijn en je toch doorlopende terugkerende opbrengsten hebt.

Als je nog geen gebruik maakt van geautomatiseerde SEPA, neem dan gerust contact met ons op via de knop hieronder en wij zorgen ervoor dat je uitleg krijgt hoe je het kunt gebruiken:

Beperk memberships tot klantgroepen

Een andere verbetering met betrekking tot memberships is dat je nu de online verkoop van specifieke memberships kunt beperken tot klanten die zijn toegewezen aan een specifieke groep.

De instelling is hetzelfde aan deze instelling voor Services en laat je toe de groep(en) te kiezen waartoe een klant moet behoren om dit membership online te kunnen kopen. Zo kun je bijvoorbeeld een exclusief membership creëren voor enkele speciale klanten. Je kunt deze klanten toewijzen aan een klantengroep en vervolgens kun je het nieuwe exclusieve memberships beperken tot alleen leden van de nieuwe klantengroep. Leden buiten die klantengroep zullen dit membership niet online kunnen zien. Een ander voorbeeld is om op klanten die normaal minder vaak komen tijdens de zomer te richten om hen een exclusieve deal te geven. Je kunt met deze nieuwe optie spelen en experimenteren met wat werkt voor jouw studio.

2) Nieuwe studioprofielpagina's & zoekverbeteringen

Om de profielpagina van je studio in het best mogelijke licht te presenteren, werkten we aan een gloednieuwe lay-out op eversports.nl. Het biedt een betere ervaring voor nieuwe en bestaande klanten door het benadrukken van alle relevante info - op alle apparaten! Omdat er nu meer foto's in één oogopslag zichtbaar zijn, moet je ervoor zorgen dat je de juiste hoeveelheid hebt geüpload. Dit helpt potentiële klanten om een beter gevoel over je studio te krijgen.

Proeflessen zijn de beste manier voor nieuwe gebruikers om je studio uit te proberen. Daarom worden ze nu gemarkeerd in de zoekopdracht en op het nieuwe studio profiel. Zorg er voor dat je ze op dejuiste manier tagt Er is ook een nieuwe sectie die je leraren en trainers belicht, zorg er hierdoor voor dat je hun foto's uploadt en relevante info toevoegt waar potentiële klanten in geïnteresseerd zijn.

Op de app zien je klanten nu je populairste producten gemarkeerd als eyecatcher als ze je studio als favoriet hebben gemarkeerd. Dit moet hen inspiratie geven voor een vervolgaankoop.

3) Verbeteringen in de app-communicatie via push-notificaties

We willen allemaal wel meer sporten, maar zijn vaak te lui als het erop aankomt onze volgende les te boeken. Doet dit een belletje rinkelen? Dat dachten wij ook! Om te kijken hoe we het aantal boekingen bij jouw studio kunnen verhogen, hebben we besloten om een aantal nieuwe ideeën uit te testen waarbij we ons richten op app push notificaties:

• In het geval dat klanten de Eversports app hebben gedownload en de app notificaties hebben geactiveerd, ontvangen ze nu een boekingsherinnering die wordt verstuurd een dag nadat hun laatste boeking bij jouw locatie heeft plaatsgevonden en ze nog geen vervolgboeking hebben gedaan.

• Bovendien werd er ook een push notificatie verstuurd om meer boekingen te pushen bij je studio. Dit werd gedaan door middel van een 5 € Eversports voucher die werd betaald door Eversports als er geen reactie was op de eerste boekingsherinnering.

We hopen dat onze nieuwe functies je bevallen!

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via de chat.

Wij wensen je het allerbeste en kijken uit naar je feedback.