Privacyvoorwaarden

Autorisatie & Privacyvoorwaarden

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je algemene voorwaarden en privacyvoorwaarden kan instellen

Ga naar Instellingen > Autorisatie & Privacy.
Hier kun je je algemene voorwaarden en je privacybeleid uploaden.

1) Upload je Algemene Voorwaarden | privacybeleid

Aan de linkerkant kun je je Algemene Voorwaarden bijwerken.

Door op "algemene voorwaarden bijwerken" te klikken wordt er een nieuwe pop-up geopend. Hier kun je eenvoudig je website link naar je algemene voorwaarden uploaden. Door op "algemene voorwaarden bijwerken" te klikken sla je je wijzigingen op.

Aan de rechterkant vind je de optie om je privacybeleid bij te werken. Je klikt op "algemene voorwaarden bijwerken" en gaat op dezelfde manier verder als met je algemene voorwaarden.

Je klanten zullen moeten accepteren wanneer ze de eerste boeking maken.

2) Update je algemene voorwaarden | privacybeleid

In het geval dat je alleen de link wilt bijwerken, maar de versie van je algemene voorwaarden of privacybeleid blijft hetzelfde, kies je voor "Link naar bestaande algemene voorwaarden bijwerken". Je klanten hoeven deze niet opnieuw te accepteren.

Mochten er wijzigingen zijn in je algemene voorwaarden of privacybeleid, dan kun je de link eenvoudig bijwerken door te klikken op "algemene voorwaarden bijwerken". In de volgende stap kies je voor "Nieuwe algemene voorwaarden opzetten & toestemming verkrijgen" en vul je de "versie" en de link in. Door op de update knop te klikken, moeten je klanten deze accepteren bij hun volgende boeking.

3) Controleer toestemming van de klant

Als je wilt controleren of je klant je algemene voorwaarden en je privacybeleid al heeft geaccepteerd, kun je een kijkje nemen bij de "Sign in" van de betreffende activiteit. Als er een blauw symbool naast de naam staat, moet je klant deze nog accepteren. Door op dit symbool te klikken kun je eenvoudig zien welke toestemming nog ontbreekt en kun je deze ter plaatse aanvragen.

OPMERKING: Als klanten online boeken, moeten ze voor de boeking je algemene voorwaarden en privacybeleid accepteren.