Producten

Deel een strippenkaart tussen twee klanten

Familie account - delen van een strippenkaart tussen twee klanten

Met een familieaccount kunnen de boekingen van meerdere klanten worden beheerd vanaf één account, met één e-mailadres. Elke klant moet echter een eigen product hebben (boekje, abonnement enz.) om zich voor een les te kunnen inschrijven.

Ze kunnen dus niet dezelfde strippenkaart delen. Als ze toch een strippenkaart willen delen, is hier een oplossing. Volg de onderstaande stappen.

In het onderstaande voorbeeld: Marie heeft een strippenkaart met 10 credits, en ze wil het delen met Marie Junior, zodat ze elk 5 credits hebben.

STAP 1:

• Ga naar het profiel van Marie Junior.

• Klik op het winkelwagentje of op "Service verkopen" (in het tabblad Producten):

• Selecteer de strippenkaart van 10 lessen.

• Klik op het groene potlood om de credits van deze strippenkaart te wijzigen:

• Marie heeft al betaald voor de strippenkaart, dus geef je de strippenkaart gratis aan Marie Junior, met een korting van 100%:

• Wijzig het aantal eenheden op de strippenkaart (5 eenheden in plaats van 10 in het voorbeeld). Je kunt ook de begin- en einddatum van de strippenkaart instellen.

• Voeg een reden toe (alleen zichtbaar voor jezelf) en sla op:

• Kies de betaalmethode "Contant".

• Klik op "Zonder factuur/bon/email" om af te ronden:

STAP 2:

• Ga naar het profiel van Marie (de persoon met de orginele strippenkaart) en dan het tabblad Producten.

• Klik op de 3 puntjes > Bewerken naast de 10 strippenkaart:

• Verander het aantal credits (naar bijvoorbeeld 5 credits).

• Vul een reden in (alleen zichtbaar voor jezelf, om de wijziging te onthouden), en sla op:

• Beide klanten hebben nu een strippenkaart met 5 strippen op hun profiel: