Tips en Tricks voor je activiteiten
  1. Help Center
  2. Activiteiten
  3. Tips en Tricks voor je activiteiten

Activiteiten delen met klanten

Deel je groepslessen, trainingen, workshops en meer met je klanten

In dit artikel vind je meer informatie over de verschillende links die je met je klanten kunt delen.

1) Deel je lesrooster

Om je lesrooster te delen kun je de widgetlink delen. In dit artikel vind je alle informatie over het integreren van de widget op je website.

Om dit te doen kun je de widgetlink kopiëren. Deze vind je via Instellingen > Profiel > Widget.

Je kunt eventueel ook alleen groepslessen of trainingen delen. Dan kun je dit toevoegen (zonder de " "):

"?list=class" voor de groepslessen

"?list=training" voor de trainingen

2) Deel je activiteitsgroepen

Je kunt de activiteiten van een specifieke activiteitengroep delen.
Om dit te doen ga je naar Activiteiten > Groepen > Link delen.

Je ziet vervolgens een popup waar je de links kunt terugvinden:

BELANGRIJK
: Als je een lege pagina ziet, controleer dan eerst of je de Kalender hebt geactiveerd in je widget instellingen (in het menu "Instellingen > Widget > Lesrooster").

3) Deel je workshops, cursussen, retreats en meer

Individueel

Ga naar 'Activiteiten'> 'Workshops' (of een andere activiteit). Daar vind je een overzicht van al je workshops.

Elke workshop heeft een individuele link. Klik op het "deel" icoontje om de link te openen (zie screenshot). Kopieer vervolgens de link en deel hem bijvoorbeeld via social media of via een nieuwsbrief.

Per activiteit

Als je een overzicht van al je workshops (of andere activiteiten) op je website wilt linken kan dat ook.

Je kunt dan de algemene widgetlink kopiëren en aan het einde van de link het volgende toevoegen (zonder aanhalingstekens):

"?list=course" voor de cursussen

"?list=workshop" voor de workshops

"?list=education" voor de opleidingen

"?list=retreat" voor de retreats

"?list=camp" voor de kampen

"?list=event" voor de evenementen

De deelnemers hebben zo een goed overzicht welke activiteiten je aanbiedt. Je kunt deze link ook gebruiken in bijv. een nieuwsbrief.

TIP: Gebruik de integratie met Mailchimp om je nieuwsbrieven te sturen.