Introductie menu Financiën
  1. Help Center
  2. Financiën
  3. Introductie menu Financiën

Algemeen overzicht van het menu Financiën

Controleer facturen, verkoop producten, rapportages en meer

Het menu Financiën heeft verschillende functies:

1. Facturen: Hier worden alle facturen weergegeven met de status en details van de factuur.

2. Verkoop: Hier kun je directe verkopen doen aan de klanten.

3. Kasboek: Alle contante betalingen en betalingen met pin worden hier geregistreerd.

4. Dagafsluisting: De dagafsluiting wordt hier per dag weergegeven.

5. Rapportages: Hier heb je de mogelijkheid om verschillende rapportages uit te draaien. Je kunt deze exporteren als een CSV-bestand.

6. Payroll: Hier kun je automatische payroll instellen voor je docenten indien je hier gebruik van maakt.

7. Protocol: In het protocol worden alle veranderingen in de kassa vastgelegd.

8. Terugkerende betalingen: Wanneer je met automatische SEPA-incasso werkt kun je hier een overzicht zien van alle terugkerende betalingen.

9. Vouchers lijst: Geeft een rapportage van alle gekochte en gebruikte vouchers.