Inleiding - Activiteiten

De kalender

Hier vind je uitleg over het gebruik van de kalender

Het eerste menu-item binnen 'Activiteiten' is de kalender. Hier zie je een overzicht van alle activiteiten die je aanbiedt zoals groepslessen, workshops etc.

Wat kun je hier nog meer?

• Bij elke activiteit wordt aangegeven hoeveel klanten kunnen deelnemen aan de activiteit en hoeveel aanmeldingen er zijn.

• Door op een activiteit te klikken word je rechtstreeks doorgestuurd naar de lijst met aanmeldingen.

• In de kalender kun je filteren op docent of op ruimte. Daarnaast kun je de filter ook gebruiken om de weergave te wijzigen (dag, week, maand, lijst).

• In de instellingen (zie tandwiel-icoon) kun je de kalender personaliseren. Verander hier bijvoorbeeld de begin- en/of eindtijd van de kalender en de standaardweergave.