Overzicht Facturen

Deelbetalingen

Zet een open factuur op gedeeltelijk betaald.

Wanneer je aan een van je bestaande klanten een product verkoopt, en deze klant heeft niet voldoende saldo of wil betalen met een voucher, kun je een gedeeltelijke betaling doen.

• In het menu Financiën > Verkoop vind je de knop 'Deelbetaling'.

• Selecteer eerst de betaalmethode van de klant. Vul vervolgens in hoeveel de klant nu betaalt en bepaal of een factuur moet worden afgedrukt (PDF) of niet ('Zonder Factuur/bon/email').

• In het factuuroverzicht zie je de factuur terug met de betaalstatus 'Open deelbetaling'.