Mijn boekingen en mijn producten

Waar vind ik mijn producten en boekingen?

Check je actieve producten en afgelopen en toekomstige boekingen

In je Eversports account kun je je elk moment je boekingen terugvinden en de status van je actieve producten bekijken.

Log daarvoor in op de Eversports website (eversports.com) of via de app. Door rechtsboven op je naam te klikken, kun je de menu-items Boekingen en Producten & Memberships zien.

Mijn boekingen

In het menu-item Boekingen vind je een overzicht van alle komende en afgelopen boekingen.

Voor elke boeking kun je alle relevante informatie inzien, zoals de naam van de activiteit, de tijd, de locatie, de naam van de studio en het product waarmee is deelgenomen.

Hier kun je ook je toekomstige boekingen annuleren, als de annuleringsvoorwaarden dat toestaan.

Mijn Producten & Memberships

In het menu-item Producten & Memberships vind je een overzicht van al je actieve producten en memberships. Je kunt ook alle relevante informatie bekijken, zoals het aantal resterende credits, de betaalstatus (open of betaald) en de looptijd.

BELANGRIJK - Als je een lopend membership hebt dat met creditcard is betaald, kun je hier het kredietkaartnummer van het membership wijzigen. Klik naast de naam van het membership op 'View' en vervolgens op 'Betaalmethoden wijzigen'.