Introductie klantenbeheer

Algemeen overzicht menu Klantenbeheer

Klantenbeheer, groepen, klantgroepen, actieve memberships

In het menu Klantenbeheer vind je een overzicht van alle klanten op een rij met daarbij de belangrijkste klantgegevens zoals naam, contactgegevens, etc.
Als je klikt op een klantnaam zie je het klantprofiel.

Hier kun je ook nieuwe klanten toevoegen en vind je een overzicht van specifieke klantgroepen en alle klanten met memberships. Tevens kun je via de filterknop op verschillende criteria filteren zoals nieuwe klanten.

Rechtsboven vind je de knop Meer. Hier zie je verschillende mogelijkheden, we zetten ze onderstaand op een rijtje.

• Open deelnamen - een overzicht van alle klanten met open deelname zonder geldig product.

• Klanten gezamenlijk uitnodigen - nodig alle klanten met één druk op de knop uit.

• Exporteer alle klanten - exporteer alle klantgegevens naar excel.

• Exporteer klanten naar Mailchimp - indien je een integratie hebt met Mailchimp geactiveerd hebt kun je hier alle relevante klantgegevens exporteren.

• Klantgegevens samenvoegen - dit is vaak nodig voordat je klanten kunt verwijderen.

• SEPA mandaten verifiëren - verifieer alle onbevestigde SEPA-mandaten.