Eerste stappen in Eversports Manager
  1. Help Center
  2. Eerste stappen
  3. Eerste stappen in Eversports Manager

Starten met Eversports Manager (deel 2)

Maak je opstart gereed met je nieuw systeem

Nadat je de eerste opstartinstructies hebt gevolgd is het tijd om verder in je Eversports Manager te duiken.

In de onderstaande paragrafen vind je nuttige informatie die je zal helpen je nieuwe systeem beter te leren kennen.

1. Controleer je uitbetalingen en wallet saldo

Ga naar het menu Facturering in de rechterbovenhoek van het scherm om het volgende te doen:

• je online betalingen te controleren

• je maandelijkse of wekelijkse uitbetalingen in te stellen

• je Eversports facturen voor de softwarekosten te bekijken

In dit artikel leer je alles wat je moest weten over het menu Facturering en je uitbetalingen.

2. Integreer je rooster (widget) op je website

Als je het nog niet hebt gedaan, raden we je aan om je lesrooster (widget) te integreren op je website. Op deze manier is het nog makkelijker voor je klanten om lessen online te boeken.

Leer hier hoe je de widget kunt integreren op je eigen website.

3. De Wachtlijst

We weten dat de Sign in de plek is waar je de inschrijvingen van je klanten beheert. Maar wat als de les vol is?

In dat geval kunnen klanten zichzelf op de wachtlijst zetten en wachten op een vrij plekje.

Lees hieronder hoe de wachtlijst zowel voor jou als voor je klanten werkt:

4. Samenvoegen en verwijderen van klanten

Het kan voorkomen dat je een klant wil verwijderen uit het menu Klantenbeheer omdat deze persoon geen klant meer is of bijvoorbeeld twee accounts heeft.

Lees hieronder hoe je twee bestaande klanten kunt samenvoegen en hoe je klantenaccounts kunt verwijderen:

5. Cursussen, workshops, evenementen etc. aanmaken

Er zijn veel verschillende activiteiten die je kunt aanbieden in de Eversports Manager:

• Activiteiten die individueel geboekt moeten worden zoals lessen en trainingen

• Activiteiten die met één klik als geheel geboekt kunnen worden, bijv. cursussen, workshops, evenementen etc.

Tot nu toe hebben we geleerd hoe je klassen en trainingen kunt aanmaken, maar we moedigen je aan om het ook eens te proberen om cursussen en workshops aan te maken.

6. Eversports op je mobiel

Natuurlijk kun je Eversports ook op je mobiele telefoon gebruiken. Maar let wel op het volgende verschil:

• Beheerders en docenten kunnen inloggen via app.eversportsmanager.com.

In dit artikel laten we zien hoe je Eversports Manager op je telefoon kunt gebruiken.

• De Eversports App is alleen voor je klanten om lessen te boeken en producten te kopen.

Lees hier hoe je klanten de Eversports app kunnen gebruiken.

TIP: Daarnaast kun je deze artikelen delen met je klanten om hen wegwijs te maken in het gebruik van hun nieuwe Eversports account.

TIP 2: In het menu Instellingen > Profiel, vind je de link naar je app profiel. Deze link wordt automatisch verzonden wanneer je klanten uitnodigt. Je kunt deze link echter nog steeds delen en promoten in je nieuwsbrieven of op sociale media.

We wensen je veel succes met je nieuwe systeem!